Der blev omkring 2,5 liter hyldeblomstsaft ud af de ca. 50 hyldeblomstskærme vi plukkede forleden og det skal fortyndes med vand så der er til et stykke tid ;-)
I min opskrift står der at det skal trække 3-4 dage, men denne gang prøvesmagte jeg det efter godt 1 døgn og det smagte som det skulle, så jeg valgte at filtrere det og koge det op, komme 2 tsk. atamon i og komme det på skoldede, atamonskyllede flasker som lukkes med det samme ;-)
Mums hvor ser det lækkert ud og hvor er du bare flittig i køkkenet og det med den varme I holder jer. :-)
Hehe det var også lige varmt nok, men her er hylden allerede ved at afblomstre og så må man jo slå til :-)
Jeg troede ellers lige jeg kunne nå endnu en omgang når vi tager på sommerferie i DK, men det er først om en måned, så er det nok for sent i det nordjyske til at plukke hyldeblomster ;-)