Pulled Pork i vores nye Weber Smokey Mountain

Det er tid, og også vejr, til at indvie mandens nye Weber Smokey Mountain.

Vækkeuret ringede kl 05:00…

Knap kl. 06:00 er grillen klar… Vi bruge vores sædvanlige fremgangsmåde til optændingen.

…og grisen kommer på risten.

På med en god håndfuld hickory træflis.

Så er grillen klar og kan nu hygge sig med grisen de næste ca. 12 timer 🙂

Da grisen er ved at være klar, går vi igang med at lave tilbehøret. Her er ingredienserne til vores favorit BBQ sauce, Ranch House BBQ Sauce.

Knap 12 timer under låget blev det til idag. De sidste mange timer har der bare bredt sig en skøn duft i haven 🙂

Grisen trækker nærmest sig selv, så mørt er det…

Idag serveres vores gris i wraps.

For sulan da det er bare hammer godt, og vel værd at stå op kl. 05:00 om morgenen for!!!

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *

Test:

Giv mig besked ved andre kommentarer via e-mail. Du kan også abonnere uden at kommentere.