aug 24

Svineskank med lokale majskolber

Her i Bayern er en af de lokale retter schweinshaxn, en sprød svineskank, og sådan en lækkerbisken vil vi grille idag 🙂 Opskriften har vi fundet på Kim Schultz’s blog grillkokkerier.dk – Kim er på Det Danske Grill Landshold 🙂

Skanken smøres med olivenolie og gnides godt ind med en blanding af timiansalt, sennepspulver og sesamfrø.

En god mørk øl hældes ved…

Herligheden pakkes godt ind i staniol for at holde på væsken.

Skanker får først 2-3 timer hvor de er pakket ind.

Derefter 30-60 minutter uden staniol og væske for at få sværen sprød og lækker 🙂 Et par majskolber fra den lokale majsmark kommer også lige med under låget…

Mmm, saftig og lækker! Dog tror jeg at vi lader dyrene om at få majskolberne som fodder 🙂 De er ikke lige så gode som de sukkermajs vi kan købe i supermarkedet…

0
kommentarer

Kommentar