sep 11

Madplan uge 37/38 2020…

Sidste uges plan blev ændret, da der var nogle råvarer vi ikke kunne få,

Filotærte tirsdag og onsdag blev ændret til Biksemad (tirsdag) og Kotelet med tomatsalat (onsdag) og vores Hotdogs torsdag blev flyttet til fredag, da vi jo lige havde glemt at der skulle fejres en kærestedag torsdag 😛

Den nye plan ser sådan her ud:

Madplanen kan ændres hvis vejret ændrer sig. Jeg tjekker nemlig altid vejrudsigten når jeg laver madplanen, men vi ved jo alle at den ikke altid holder 😉

2
kommentarer

2 kommentarer!!!

 1. Du har så mange gode opskrifter. Jeg traver rundt i de samme kedelige opskrifter dag efter dag. Jeg gider ikke tænke og planlægge, så det bliver ofte, hvad jeg plejer.
  Jeg VIL dog prøve at lave de der madbrød til at folde ting ind i – jeg har glemt, hvad de hedder.

  • Mette siger:

   Jeg syntes også tit vi kørte i ring med de samme ting, men efter at vi er begyndt at lave madplan kan jeg nemmere få nye retter og nye råvarer ind i menuen.
   Vi aftalte at der skulle prøves nye råvarer og så er man jo nødt til at søge inspiration og på den måde har jeg fået mere variation i spisevanerne 🙂
   Jeg synes også at vi har mindre madspild når jeg laver madplan, for så kan jeg bedre få brugt de ting der bliver handlet, f.eks. et spidskål som jeg ved vi ikke spiser et helt, så det skal jeg planlægge sådan at hele spidkålet bliver brugt i løbet af ugen.
   Der er faktisk gået helt sport i at prøve nye ting og undgå madspild 😉

   De fladbrød er virkelig gode og kan bruges på så mange måder, så de kan bestemt anbefales 🙂

Kommentar