Madplan uge 46/47 2020…

Vi har solgt vores bil og har i de sidste 3 uger kørt i en lejebil og de næste uger har vi valgt at droppe lejebilen, for mads arbejder stadig hjemmefra og har gjort det siden marts, så lige nu bruger vi nærmest kun bilen når vi handler.

Vi har lavet madplan 3 uger frem og har også handlet til de næste 3 uger og så regner vi med at snuppe en lejebil igen i en periode derefter, for det ligger sådan at vi har bestilt en bil som først kan leveres i Oktober 2021 og der er jo et stykke tid til 🙂

Den nye plan for den næste uges tid:

  • Fredag – Pizza med iberico chorizo.
  • Lørdag – Kylling og rodfrugter i fad.
  • Søndag – Tærte med spidskål og chorizo.
  • Mandag – Rester fra Søndag.
  • Tirsdag – Karrysuppe med kylling og rosiner.
  • Onsdag – Rester fra mandag.
  • Torsdag – Hotdog.

Vi prøver altid så vidt muligt at overholde planen, men nogle gange må den ændres hvis f.eks. vejret ændrer sig, der er rester vi ikke lige havde regnet med, eller der kommer uventede gæster omkring aftenstid 😉

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *

Test:

Giv mig besked ved andre kommentarer via e-mail. Du kan også abonnere uden at kommentere.