Vi er igang med at forberede lørdagens aftensmad. Et stykke gris der skal grilles det meste af dagen, så det bliver så mørt at det kan trækkes fra hinanden med to gafler… Uhaaaa det bliver godt.
Men før vi kommer så langt, skal svinet gnuppes ind i et par krydderier – eller tre 😉
Den nye cacao & chili fra Santa Maria skal prøves i stedet for cayennepeber.
Vi fandt en lille steg på 2,4 kg i Kaufland idag, det må være en passende størrelse til os 😉
Rub’en har vi ændret lidt i forhold til sidste gang vi lavede pulled pork:
- 50 g brun farin
- 50 g paprika
- 2 spsk steak house WürzMix
- 2 spsk Sel de Château salt
- 1 spsk cacao & chili krydderi
- 1 tsk sennepspulver
Stegen gnides godt ind i rub’en.
Til sidst pakkes den godt ind i madfilm og puttes i køleskabet.
Så er vi vist klar til at stå op kl. 05 i morgen tidlig og tænde op i grillen…