web analytics

Pizzaaften…

Vi har haft gang i pizzaovnen i dag, imens vi råbte højt hurra for min nevø Mads som har fødselsdag i dag og mandens nevø Mads som har fødselsdag i morgen, sjovt nok havde manden som også hedder Mads jo fødselsdag i går :-D

Pizzaaften...

Jeg startede med at lave dejen og imens den hævede kørte jeg en god pesto i blenderen, af bladene fra 1 basilikumplante, 3 fed hvidløg, 2 spsk. pinjekerner, ca 70 g. parmigiano reggiano og til sidst oliven olie til den har den konsistens der passer til ens temperament ;-)

Pizzaaften... Pizzaaften...

Vi lavede 4 forskellige pizzaer og min favorit var helt sikker denne med bøffelmozzarella og pesto :-)

Alle pizzaer og opskrifter er som sædvanlig at finde på En Grillkyllings Dagbog….

4 kommentarer til “Pizzaaften…

    1. Hehe ja der er et par stykker og det er sjovt de også lige har fødselsdag i rap :-)

      Mmm den pizzaovn er den bedste investering vi har gjort, den skal nok blive en succes her :-)

    1. Jeg er vist alt andet end overskudsagtig, for jeg elsker at springe over hvor gærdet er lavest :-)
      Jeg bryder mig ikke om de pestoer man køber og det tager ca. 5 minutter at lave sin egen, der kan jeg selv bestemme hvor meget der skal i af de forskellige ting, så den kommer til at smage af det jeg kan lide – jeg kan f.eks ikke lide hvis de smager for meget af parmesan :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *