web analytics

Maskinparken er udvidet….

Min maskinpark er udvidet og der dufter af friskbagt brød :-D

Maskinparken er udvidet.... Maskinparken er udvidet.... Maskinparken er udvidet.... Maskinparken er udvidet.... Maskinparken er udvidet....

Nuj det var lækkert at vågne til duften af nybagt brød :-P

Vi vejede ingredienserne af i aftes og satte timeren til kl 9 i morges og bagemaskinen gjorde arbejdet for os imens vi sov – what not to like, siger jeg bare ;-)

Vi har haft bagemaskine før, en almindelig billig maskine, som vi mest brugte til de brødblandinger man kan købe og til at lave risengrød. Denne gang har vi valgt at investere lidt mere i en maskine der kan lidt mere, så nu skal der eksperimenteres med at lave forskellige brød, boller, pizzadej og endda pasta som den også kan :-)

Det bliver så spændende at lære mit nye legetøj at kende – bare kald mig grejkaj…. eller er det connie :-P

4 kommentarer til “Maskinparken er udvidet….

 1. What!? Også dig!? Tillykke med den nye bagermester i familien. Håber du bliver lige så glad for den, som jeg lynhurtigt blev for vores. Det var godt nok en god investering :-)

  1. Jeg er sikker på at den bliver et hit. Det er vores bagemaskine nr. to.
   Den anden vi havde overlevede kun et par år, så stod den af. Jeg har savnet den og nu er der endelig kommet bagemaskine i huset igen.
   Denne gang har vi dog valgt en lidt større model og den er noget bedre end den vi havde før. Vi kan vælge imellem 3 størrelser brød og 5 forskellige afbagninger. Så er der hele 2 “homemade” programmer, så vi selv kan bestemme ælte-, hæve- og bagetid, så det giver jo nogle flere muligheder i forhold til at bruge nogle af de opskrifter man selv har :-)
   Der går helt sport i at lege med de forskellige programmer :-D
   Indtil videre har vi lavet et lille hvidt brød på et af standard programmerne og et valnøddebrød efter en opskrift vi fandt på nettet. Jeg er overrasket over hvor luftigt brødet bliver og en fin detalje, som ikke var på den gamle maskine, er at den slår dejkrogen ned efter æltning, så man ikke får det store hul i sit brød.
   Det bliver spændende at se hvad du får bagt med din maskine ;-)

 2. Det med hullet er faktisk lidt irriterende. Når/hvis vores skal fornys, vil jeg helt klart kigge efter en, der ikke giver hul i brødet. Det med homemade-programmerne er også smart. Man ved desværre ikke altid, hvad man skal kigge efter som førstegangskøber.

  1. Ja, vores den gamle maskine lavede også et ordenligt krater midt i brødet. Den havde 2 dejkroge, så det var lidt spild af brød.
   Vi vidste jo lidt mere om hvad vi skulle kigge efter, da vi har haft en maskine før, men sådan er det jo med alting man køber første gang. Jeg har f.eks. lige fået ny sodavandsmaskine i fødselsdagsgave og den er bare super lækker og jeg kan betjene den så nemt, hvorimod de andre vi har haft har været meget svære at betjene og havde vi vidst det, havde vi brugt pengene på den nye maskine allerede første gang vi købte sodavandsmaskine, men sådan er det jo :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *