web analytics

Gammeldaws kylling…

I weekenden fik vi gammeldaws kylling og det er første gang i mit liv, at jeg laver det :-P

Serveret med hjemmelavet agurksalat, kartofler og brun sovs :-)

Agurkesalat:

  1. 1 agurk, skæres i tynde skiver, enten i hånden, på maskine eller på rivejernet og kommes i et rent glas.
  2. 2 dl. æbleeddike, 2 dl. vand og 3 spsk. sukker koges op i en lille gryde, tilsæt friskkværnet peber (eller evt. en skefuld peberkorn) og lidt salt til lagen og hæld den over agurkerne.
  3. Luk glasset og stil på køl, helst til dagen efter.

Jeg salter aldrig mine agurker først, kald det bare dovenskab – men det kan man jo gøre som man lige synes :-)

2 kommentarer til “Gammeldaws kylling…

  1. Det bringer lykke hos mine børn. Yngste har selv taget denne en af flere favoritretter fra en svunden tid med sig. Udover agurkesalaten servere vi/hun mormorsalat til ;-) – Det kunne du prøve, hvis du kan huske den.

    1. Det er første gang nogensinde at det er på menuen her :-D
      Dagen efter blev resten af kartoflerne til biksemad, sammen med en rest brisket vi lavede i sommers, serveret med speljæg til var det et rent hit :-)

Smid en kommentar til Karin Afbryd svar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *