web analytics

Så gik der lidt tid igen…

Vi skal helt tilbage til november 2018 for at se mig aktiv herinde – det blev en lang pause, men lysten til at dele forsvandt og kameraet samlede støv…

Hvad er der så sket her i 2019 ;-)

Påsken brugte vi på en lille get-away til Alsace. Ren hygge, afslapning, god mad og vin…

I maj havde vi vores uge i Italien og den blev også brugt til afslapning, hygge, god mad og vin :-P

Der var dog lige det tvist i år, at vi havde indbrud i vores mobilhome dagen før afrejse. Vi fik stjålet alt vores fotoudstyr, min taske, et par fingerringe, ladere, usb-stik og nogle andre småting :-(

I pinsen tog vi, sammen med en kammerat, et smut til smukke Østrig, hvor vi fik gået nogle gode ture, spist god mad og hyggede :-)

Jeg har vist mest brugt det nye år på at reflektere, samle nyt energi og på at komme tilbage til min normale hverdag efter flere års kamp mod den skide depression! Det går heldigvis bedre nu og jeg skal nok komme tilbage til et mere normalt liv, hvad normalt så end er :-)

Grill er det ikke blevet så meget til… Jeg har været lidt flad for energi og vejret har været varmt…

Efter Italien er jeg ved at have fået fotogrejet på plads igen…

Mine ting, min taske og smykker, kan ikke erstattes da ingen af dem er på markedet mere, så jeg valgte at smide forsikringspengene efter fotogrejet i stedet.

Jeg valgte at “arve” Mads’ Olympus OM-D E-M10, som er magen til den jeg fik stjålet og han bruger det ikke mere, efter han har skiftet sit udstyr til Leica, som forresten også blev stjålet, men han fik heldigvis fuld erstatning da alt hans udstyr kun var 5 måneder gammelt. Jeg sparede så pengene på et nyt kamerahus og kunne i stedet smide lidt mere efter nogle gode Pro objektiver, som jeg var så usandsynlig heldig at finde i nærmest ny stand på eBay – den ene er der endda stadig garanti på ;-)

Vi har fået opgraderet kontorhjørnet med en (igen brugt) iMac, så jeg har noget lidt større end min 12″ bærbar at sidde med – den bliver en tand for lille når man skal arbejde med billeder…

Jeg har lavet livsnyderværelse, hvor der både er plads til Mads, mit strik og fælleshygge :-P

Nu håber jeg at jeg kan komme lidt igang med at dele lidt blandet landhandel om mit liv herinde igen og forhåbentlig går der ikke 9 måneder før I ser mig igen :-D

6 kommentarer til “Så gik der lidt tid igen…

 1. Det er dejligt du finder tilbage til bloggen. Der er flere der stille og roligt kommer med skønne indlæg fra hverdagen igen. Så du er langt fra den eneste der har været væk.
  Mange har benyttet IG, med den lille hurtige tekst, og det var så det.
  Jeg har aldrig selv tænkt at IG skulle overtage bloggen. For mig er det 2 forskellige ting. Heldigvis er vi forskellige.
  Det er dejligt du/I har fået styr på alt det i mistede, og nu er klar til igen at lege med fotoudstyr, på mange af de skønne ture i de bjergområder i bevæger jer i, ja bor i.
  Glæder mig til at se/læse meget mere fra din hånd/tanker.

  1. Lysten til at dele skal helst være der, uanset hvilken platform man vælger..

   IG har været et skønt sted at færdes, men jeg synes, at over det sidste års tid er det blevet meget overfladisk og jeg synes kommunikationen er dalende derinde, efter muligheden for et Like til kommentarer er kommet. De fleste smider bare et like efter den kommentar man har brugt tid på at skrive og det har gjort at jeg efterhånden sjælden kommenterer på billederne derinde, for jeg synes det er spild af tid når der ligesom ikke kommer noget tilbage…
   Det samme med influencere/youtubere/bloggere, de har virkelig gjort livet besværligt for os andre – der er regler i Tyskland nu, som gør at man hele tiden skal passe på med hvordan og hvad man nævner i ens posts, for man kan hurtigt blive anklaget for skjult reklame, hvilket også sætter lidt en dæmper på det sjove og hyggelige ved IG…

   Jeg overvejer helt klart en IG-pause lige for tiden :-)

  2. Tak for din dejlig uddybende og så fantastiske svar.
   Jeg er reklame nej tak typen. Har været det i mange år. Den lovgivning der kaldes privatlivspolitik iflg. wordpress. er en vanskelig nød at knække, helt enig. Den vanskeliggør mange ting. Dog håber jeg at måden mange gør det på, altså skriver dette er ikke reklame, jeg har selv købt og betalt varen, er mere end rigeligt. For sidder jeg sammen med dig og sludre face to face, hvor jeg fortæller om et godt køb, er det så skjult reklame, og dermed ulovligt. Ikke som jeg læser lovgivningen her i DK. Hvis, så må vi jo ikke gå en tur ud hvor andre færdes, så er vi alle åbne reklamesøjler.
   Jeg tænkte blandt andet på en historie der var oppe at vende her i sommer, hvor der ikke lige var andet at skrive om.
   Der var nogle der bloggere/influencere/youtubere der havde fået et ophold med deres børn i en af de danske forlystelsesparker, og det for efterfølgende at fortælle om dette ophold / denne oplevelse. Så er det om jeg så skal skrive jeg selv har betalt for oplevelserne, jeg har været på her hen over sommeren med mine børnebørn. Det er langt ude, vi skal sidde og være begrænset i vores fortælling.
   Blev det lidt vrøvlet.
   Det jeg vil frem til er enigheden med din fortolkning, dog med lidt mere forklaring.
   God torsdag til dig. Og håber din cykeltur i går var fantastisk.

  3. Man skal IKKE oplyse at man selv har betalt, men de bloggere/influencere eller hvad de nu er SKAL oplyse at de ikke selv har betalt den tur og det er det der er problemer, at mange af dem der får produkter betalt ikke oplyser det korrekt – de skal markere med REKLAME i starten af deres post og må ikke bare smide et AD eller SPONS i bunden af deres poster, hverken på blog, insta eller Facebook…
   Det er derfor flere er blevet politianmeldt – ved ikke om du har hørt om den sag for nyligt hvor virkelig mange profiler på insta er blevet tjekket og der var mange der blev politianmeldt for skjult reklame…?

   Hernede skal man kunne forvise kvittering hvis de kommer og spørger, Hvis jeg f.eks. har postet efter en tur i outletten og viser en ny trøje som jeg helt selv har betalt, som jeg forresten gør med ALLE mine ting, og lavet et #karllagerfeld, så skal jeg kunne fremvise en kvittering på, at den er selvbetalt hvis jeg bliver spurgt…
   – og jeg tænker med den misundelse og ondt i røven kultur der er i dag, kan det jo hurtigt ske at nogen bliver anmeldt bare fordi nogle andre har lyst til det…

   Jeg var ikke ude at cykle igår – vi er bare ved at gøre klar til det og så var der lige kommet nyt cykeltøj med posten, men orkede ikke lige at skrive en masse – for jeg kan godt fornemme på nogle af kommentarerne/og mellem linjerne at der er en vis mening om mine designvarer og priserne på de ting jeg køber, selvom jeg sjovt nok aldrig selv hverken nævner eller henviser til prisen på mine ting, da jeg synes den er sagen uvedkommende og det er mærket sådan set også…!
   Den store diskussion om min taske der blev stjålet og især en kommentar, tænkte jeg lige med det samme at den kommentar ville jeg IKKE have fået hvis det ikke var en designertaske jeg havde fået stjålet – jeg synes jo at mærket på tasken er sagen fuldstændig uvedkommende når vi snakker om at skal erstatte en stjålen taske – og igen har sådan nogle kommentarer og meninger fået mig til lidt at stoppe med at vise hvad jeg får af nyt og når man først begynder at sortere i hvad man ligger op, så synes jeg ikke, at det helt er mit liv der bliver vist mere og så begynder man at tvivle på om man egentlig gider poste noget generelt, for der er bare blevet meget fnadder i krogene og jeg er ikke sikker på at jeg gider være en del af det og jeg har heller ikke overskuddet til det lige nu, så der skal nok en lille pause til :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *