Vi griller alt det vi kan lige for tiden, for inden vi får set os om er der vinter og grillen skal i vinterhi ;-)
I dag fik vi hjemmelavede kartoffelbåde, oksespyd og majskolber, det var bestemt ikke dårligt ;-)
Kartoffelbåde til 2 personer, på øjemål;
- 3-4 store Kartofler, skrælles, skæres i både og kommes i en frysepose.
- 2 spsk. citronolie og 3-4 spsk. vindruekerneolie (eller andet olie) hældes ved kartoflerne.
- Paprika, tørret timian og friskrevet parmigiano kommes ved, posen rystes godt og det hele kommes i et fad.
Kartoflerne skal have ca. 30 minutter på grillen ved indirekte varme, eller til de er møre indeni.
I har fuldstændig ret, det er nu der skal grilles, for pludselig er sæsonen forbi. Lækkert ser det ihverttilfælde ud :-)
Vi elsker at grille, men i år har vi ikke grillet så meget som vi plejer, så nu er det med at klemme det sidste ud af sæsonen inden den er slut ;-)
Det var virkelig lækkert, selvom vi i denne uge har “snydt” og har købt færdig marineret kød ved slagteren – men i weekenden står den på pizza i den nye pizzaovn ;-)
Mums det ser lækkert ud. Her skal grillen også snart i hi, for grill høre sommer til :-)
Vi plejer ellers at grille året rundt, men hernede er altanen for udsat til at det kan lade sig gøre om vinteren, men så griller vi i juleferien når vi er i Danmark ;-)
Du kan også tro at vi strækker den så længe vi kan inden den bliver pakket væk :-D