jun 30

Vores første Pulled Pork forberedes

Så er det tid til et helt nyt eksperiment, Pulled Pork.

Vores kære venner, Spise med Price, har tidligere vist fremgangsmåden på DR1.

I aften skal stegen, som vi har haft med fra Tyskland, rub’es i en blanding bestående af:

  • 50g brun farin
  • 50g paprika
  • 2 spsk stødt sort peber
  • 2 spsk groft salt
  • 1 spsk cayennepeber
  • 2 tsk sennepspulver

Herefter pakkes stegen ind i madfilm og puttes i køleskabet natten over.

Så er det tid til at hoppe i seng, uret er sat til kl 05.00 hvor grillen skal tændes!

3
kommentarer

3 kommentarer!!!

  1. Søren siger:

    Hvordan foregik resten af denne opskrift og tilberedelse?
    Smagte det som i forventede fra Price’s opskrift?
    Har i en link til Spise med Prices opskrift?

  2. manden siger:

    Hej Soeren,

    Resten af “historien” om denne omgang PP er i det naeste indlaeg:
    http://alpeblik.dk/grillkylling/2010/07/01/pulled-pork/

    Det smagte himmelsk! Det eneste vi har sorteret fra, i Sprise med Prices opskrift, er den sure dressing til koedet, det er ikke lige os…

    Linket til Spise med Price findes i indlaegget, men du faar det lige her ogsaa:
    http://www.dr.dk/dr1/spisemedprice/Programmer/Program29.htm?image=4

    Mvh,
    Mads

  3. […] til inspiration: weberklubben.dk muggiogkone.dk alpeblik.dk/grillkylling/2010/07/01/pulled-pork Spise med Price newyorkerbyheart.blogspot.com Like […]

Kommentar