Oksesteg med fløde fritter

Juhuuu, der er et lille ophold i regnen idag – så vi skynder os at gøre klar til at grille…

Ved middagstid blandes der en cognac marinade til oksestegen, som får lov at ligge på køl i nogle timer.

Ved aftenstid tænder vi op i Kermit.

Tilbehøret i dag består af fløde fritter. Vi har ikke fundet frosne kartofler i skiver hernede, så derfor prøver vi med fritter – de smager vel af det samme???

Opskriften er ret simpel (og på øjemål):

  • en pose fritter (600g)
  • ca. 1/2l fløde
  • løgpulver
  • hvidløgssalt
  • revet muskatnød

Efter en god time under låg dufter der himmelsk på altanen!

Så er der serveret, velbekomme!

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *

Test:

Giv mig besked ved andre kommentarer via e-mail. Du kan også abonnere uden at kommentere.