maj 14

Bolognese på cobb’en – ferie i Italien…

Igår lavede vi klassisk bolognese på vores lille cobb og det gik overraskende nemt…

Når vi er ved Gardasøen handler vi altid i Iper i Affi eller i Il’Leone hvis vi er på tur i den retning… De har et godt udvalgt og de har mange lokale varer, i modsætning til de butikker der ligger tæt på søen, som tit er Lidl, Spar eller Eurospar og så får man mere tyske end italienske varer…

Vi startede med at tænde op med 6-7 briketter, kom wok’en på og lod den blive varm, inden vi kom løg på…

Så kom vi gulerødder og selleri ved og lod det stege lidt, inden kødet kom ved og blev brunet af…

Vi har en ret nærgående solsort som skal følge med i alt hvad vi laver – men da den kom med en fed larve, som den synes at tænke ville være god i bolognesen måtte vi alligevel takke nej 😛

Resten af ingredienserne blev tilført og bolognesen fik lov at passe sig selv de næste 3 timer.

Undervejs kom vi 3-4 briketter på og det gjorde vi 2 gange i løbet af de 3 timer…

Det smagte fantastisk 🙂

2
kommentarer

2 kommentarer!!!

 1. Karin siger:

  Jeg har aldrig lavet en bolognese. Jeg har ofte haft lyst. Desværre har jeg ikke været den der har fundet løsningen på simreretter, dog vil jeg sige, når jeg oplever det hos andre, så er smagene langt bedre. Måske skulle det være en opgave jeg skulle give mig selv , når efteråret banker på igen.
  Vildt hvad du og gemalen finder på at fremtrylle.

  • Mette siger:

   Det er bestemt en af mine favoritter og jeg har prøvet mange opskrifter, men nu har jeg fundet en rigtig italiensk opskrift og laver nærmest den samme hver gang nu 🙂

   Simreretter er jo så dejlige da de bare passer sig selv, når først man lige har sat dem igang 😉

Kommentar