Marineret nakkekoteletter med kartofler

Vi nyder en stille helligdag i Bayern idag, så grillen skal selvfølgelig tændes 🙂

Konen har bikset er lækker salat sammen af:

  • hjertesalat
  • spinat
  • gulerod
  • avocado
  • gul- og rød peber
  • solsikkekerner
  • blåbær

Et par lækre marinerede nakkekoteletter fra slagteren i Edeka og et kartoffeleksperiment:

  • kogte kartofler, skåret i passende stykker og kommet i et ildfast fad,
  • basilikumolie er kommet over og de er krydret med:
  • friskrevet parmigiano
  • 2 tørrede chilier, hakket
  • basilikumsalt fra Blokhus Salt

Mmmmm, saftig, hot og delikat 🙂

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *

Test:

Giv mig besked ved andre kommentarer via e-mail. Du kan også abonnere uden at kommentere.