Så er det tid til et helt nyt eksperiment, Pulled Pork.
Vores kære venner, Spise med Price, har tidligere vist fremgangsmåden på DR1.
I aften skal stegen, som vi har haft med fra Tyskland, rub’es i en blanding bestående af:
- 50g brun farin
- 50g paprika
- 2 spsk stødt sort peber
- 2 spsk groft salt
- 1 spsk cayennepeber
- 2 tsk sennepspulver
Herefter pakkes stegen ind i madfilm og puttes i køleskabet natten over.
Så er det tid til at hoppe i seng, uret er sat til kl 05.00 hvor grillen skal tændes!
Hvordan foregik resten af denne opskrift og tilberedelse?
Smagte det som i forventede fra Price’s opskrift?
Har i en link til Spise med Prices opskrift?
Hej Soeren,
Resten af “historien” om denne omgang PP er i det naeste indlaeg:
http://alpeblik.dk/grillkylling/2010/07/01/pulled-pork/
Det smagte himmelsk! Det eneste vi har sorteret fra, i Sprise med Prices opskrift, er den sure dressing til koedet, det er ikke lige os…
Linket til Spise med Price findes i indlaegget, men du faar det lige her ogsaa:
http://www.dr.dk/dr1/spisemedprice/Programmer/Program29.htm?image=4
Mvh,
Mads