I dag har der været svinemørbrad på grillen og dertil havde jeg lavet en kartoffelsalat..
Min kartoffelsalat består af (ca.):
- 1 kg kartofler
- 1 håndfuld cherrytomater
- 1/4 agurk
- 2,5 dl Quark
- 1 dl Mayonaise
- 1 stk stort løg
- Salt & Peber efter smag
- 1 skvat hvid balsamico
Kartoflerne skrælles, koges og køles af. Løget skrælles og hakkes, tomater og agurk deles i passende stykker. Quark og mayonaise røres sammen, der tilsættes et skvat hvid balsamico og smages til med salt & peber.. Når kartoflerne er kolde blandes de sammen med løg, agurk og quark blandingen… Pyntes med cherrytomater og purløg 😉
Vores svinemørbrad gav jeg et snit på langs, kom lidt hvidløgsolie i og fyldte den med revet ost. Til sidst pakkede jeg den ind i parmaskinke og kom den i en stegholder til grillen.
Den fik 25 min. ved inddirekte varme og den var perfekt stegt.
Nemt og hurtigt mad på grillen i det gode sommervejr 🙂