Dagens vinkel, direkte fra sofaen…
Ondt i hovedet, ondt i ryggen og generelt træt af det i dag! :-(
lidt blandet hverdag fra Bayern…
Dagens vinkel, direkte fra sofaen…
Ondt i hovedet, ondt i ryggen og generelt træt af det i dag! :-(
Vi skal have nye spisebordstole, eller det har vaeret planen laenge, men planer koster penge og indtil videre har vi kun fäet köbt en stol til at stä for bordenden ;-)
Nu skal resten sä vaelges, men vi har lidt problemer med at bestemme os :-P
Vi har to favoritter, Eames med traestel og de flotte Panton stole, sä nu har vi taenkt pä at blande dem, 3 stk. af hver, men sä er det bare farverne der skal vaelges ud og det er et större projekt for det skal jo gerne vaere nogle man gider at kigge pä i mange är :-)
Mmmmums, siger jeg bare! Bitz’ fuldkornsboller kan helt klart anbefales, de er ikke sädan nogle härde helseboller som man ellers fär ud af fuldkorn :-)
Opskriften er fra “Verdens Bedste Kur” af Christian Bitz og Arne Astrup, en bog som jeg virkelig kan anbefale til det sundere liv, der er rigtig mange gode opskrifter deri, bäde til morgen, middag, aften og snacks… Der er endda et par gode desserter ogsä :-P
1-2-3 og sä var der lige rört en dej til Bitz fuldkornsboller fra “Verdens bedste Kur“…
Nu kan den fä lov at stä köligt og haeve ude i opgangen til imorgen :-)
Vi er taget en tur til Erding ca. 30 km fra Wolfersdorf, her er vi ikke så tit, men når vi er, skal vi forbi Denn’s Biomarkt ;-)
Det er et af de større øko markeder der er og sikke mange godter man kan få med hjem derfra :-D
Menuen stär pä pizza, laekre fuldkornspizzaer, med et godt glas ökologisk Côtes du Rhône til :-)
Mums og velbekomme, siger jeg bare :-)
Fuldkornsdej til ca. 4 pizzaer:
Rör gaeren ud i vandet, tilsaet salt, olivenolie, fuldkornsmel og rör hvedemelet i lidt af gangen. Jeg körer dejen pä min röremaskine og aelter den igennem pä bordet til sidst. saet den til haevning i en time og del derefter dejen i 4 og rul ud og kom topping efter eget valg pä.
Vi smurte begge bunde med hvidlögsolie, pizza nr 1 kom vi chorizo i skiver, cherrytomater og mozzarella pä, pizza nr 2 blev smurt med mascarpone rört med törret basilikum og toppet med seranoskinke og mozzarella…
Vi har vaeret en tur i Tagwerk…
Jeg elsker at komme der, det er min favorit butik og det er sä hyggeligt at gä og fylde kurven med öko godter ;-)