Vi har grillet pizzaer i pizzaovnen i dag. Vi har lavet 4 pizzaer og så får vi dem i et par dage ;-)
Dejen er en opskrift på klassisk pizzadej fra bogen “Pizza The Collection” af Pete Evans, bogen er også som e-bog..
Henriettes lækre oregano, som jeg fik tidligere på ugen…
Første pizza er med tomatbase, revet mozzarella, pamaskinke og et par klatter ricotta – den færdige pizza drysses med den gode oregano ;-)
Pizza nr. 2: Tomatbase, revet mozzarella, hakket oksekød og bacon – den får også lidt oregano efter den har været i grillen..
Pizza nr. 3, er en favorit: tomatbase, lidt revet mozzarella, skiver af frisk bøftomat og bøffelmozzarella – efter en tur i grillen får den lidt frisk basilikum og balsamicocreme…
Sidste pizza: Tomatbase, revet mozzarella, spansk salami, resten af baconen fra pizza nr.2…
Pizza i grill er bare det bedste, og pizza i pizzaovn i grill er bare topdollar! Webers pizzaovn er en af de bedre investeringer vi har gjort til vores kuglegrill :-D
Nøj de ser gode ud – allesammen♥ Kan godt forestille mig at pizza lavet på den måde er ekstra god.Dejen har lige den tykkelse som jeg synes smager bedst. Tak for linket til opskrift på dejen. Knus
De smagte bare fantastisk! ;-)
Jeg elsker pizza på grillen og pizzaovnen gør lige lidt ekstra, jeg gav manden den i fødselsdagsgave og han siger også at det bare er den bedste gave han har fået :-)
Det er en lækker dej og den er nem at have med at gøre – hele bogen er faktisk god, der er flere forskellige opskrifter på dej, grov, almindelig, deep pan o.s.v. ;-)
Har du forresten lavet noget om ved din blog, for jeg kan ikke kommenterer mere? :-(
Mums hvoer de alle samme vare lækre ud – gad godt sætte tænderne i hver og en. :-)
Mmmm de var virkelig gode, Catarina! Jeg elsker grill pizzaer og det er med at få nogle kørt igennem inden pizzaovnen skal pakkes ned for vinteren :-P
Kunne være jeg skulle købe e bogen! Har sat indstillingerne tilbage til de gamle. Flere har fortalt mig de ikke har kunnet lægge kommentarer. Ha en dejlig uge♥
Det er en lækker bog, syntes jeg og Pete Evans har modtaget en masse awards for hans pizzaer ;-)
Skønt, så kan jeg kommentere igen ;-)
Skøn uge til dig også :-)