En dag i køkkenet…

Igår lavede jeg dej til en omgang morgenboller inden jeg gik i seng og de har så stået i køleskabet natten over. Efter den først maskine vasketøj var sat over gik jeg igang i køkkenet med først at bage morgenbollerne

En dag i køkkenet... En dag i køkkenet...

Derefter en omgang knækbrød

En dag i køkkenet...

Så rørte jeg en dej til sandwichbrød som nu står i køleskabet og hygger sig….

En dag i køkkenet... En dag i køkkenet...

Så fik jeg lige ordnet lidt mere vasketøj plus en opvask og så passede det med at manden kom hjem og imens han tændte grillen lavede jeg alt det andet til aftenens burger som smagte helt fantastisk ;-)

———-

I spend most of my day in the kitchen, baking and for dinner we made the most fantastic burgers :-D

2 kommentarer til “En dag i køkkenet…

Smid en kommentar

Email adresse bliver ikke vist. Påkrævet felter er markeret med *