Der er ikke lige grillvejr i de her dage, så jeg er gået i køkkenet i stedet…
Jeg startede med at sætte en god klassisk bolognese over, som kunne stå og simre eftermiddagen væk…
Jeg har købt en pastamaskine. En maskine som jeg længe har haft kig på, fordi vi ikke har så meget frisk pasta at vælge imellem i butikkerne og vi har godt nok en almindelig pastamaskine, men den kan ikke skrues på vores bordplade, uden vi har en skuffe åben og så ender der en masse mel i skuffen, så vi har kun gjort det en enkelt gang og syntes at det var noget besværligt med al den rengøring efterfølgende.
Igår prøvede vi så maskinen af med deres anbefalinger og tagliatelle formen og jeg var ikke helt tosset med resultatet og nåede lige at tænke, om det måske var dumt at have brugt mine fødselsdagspenge på sådan en, for de rakte kun til den halve maskine..
– men i dag brugte jeg så min egen pastaopskrift (1 æg til 100g mel) og spaghetti formen i maskinen og resultatet var fantastisk 🙂
Vi lavede af 3 æg, 250g durum og 50g tipo 00 og der var mere end rigeligt til 2 personer. Pastaen kan laves imens vandet sættes over, så længere tid tager det ikke…
Det var jo bare nemt og hurtigt, så der kommer til at stå hjemmelavet pasta på skemaet her for eftertiden, når der skal serveres pasta 😛