jun 29

Sous vide ost…

Vi har lånt en sous vide af vores kammerat, for at teste om det er noget for os og i dag har vi lavet ost deri…

Det var overraskende nemt at lave ost – vi fandt en opskrift på youtube som vi fulgte…

Mælken varmes op…

Der kommes eddike i og det skiller med det samme…

Lidt smør tilsættes og det smages til med salt…

Nu er det kommet på en form og det står i køleskabet til i morgen…

2
kommentarer

2 kommentarer!!!

  1. Karin siger:

    Minderne til min tid som laborant på et ostemejeri banker på. Eller når eleverne prøver at lave ost i biologi på gymnasiet.
    Det er med at have tålmodighed, hvis det ikke kun er “hytteost” der er målet med denne hjemlavede 🙂
    Velbekomme.

    • Mette siger:

      Der er en første gang for alting og jeg er så spændt på hvordan det her kommer til at gå 🙂
      Den står og hygger sig i køleskabet og jeg tror den skal smages på i morgen…

Kommentar