Indkøbsvaner – frugt og grønt…

Frugt og grønt – vi køber størstedelen hos den lokale gårdbutik, som ligger 7 km herfra og om sommeren køber vi også frugt og bær ved de forskellige frugt- og bæravlere der står rundt omkring ved markerne.

En gang om ugen køber vi frugt og grønt efter vores madplan og vi får for det meste brugt alt hvad der er købt ind og skulle der være noget i overskud  sidst på madplanen, tager vi som regel en restedag enten til aften eller til frokost, hvor vi så får brugt de ting der ligger tilbage i grøntsagsskuffen.

Vi prøver generelt at undgå madspild, for når man bruger penge på gode råvarer, er det da ærgerligt hvis de ender i skraldespanden, men det gælder nu for alle varer – de skal bruges og ikke i skraldespanden.

Første afsnit af indlæg om vores indkøbsvaner kan ses her: Indkøbsvaner.

2 kommentarer til “Indkøbsvaner – frugt og grønt…

    1. Det er også nogle virkelig lækre sager de dyrker derude.

      Det er bare en god følelse når man får brugt rub og stub, af de råvarer man har købt 😉

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *

Test:

Giv mig besked ved andre kommentarer via e-mail. Du kan også abonnere uden at kommentere.