Vores nye rotisserie er blevet indviet her til aften…
Det blev til en kæmpe flæskesteg 😉
Stegen fik 1½ time men den kunne godt lige have fået en halv time mere, men den var nu hammergod med lækre sprøde svær!
Flæskesteg med kartofler, brun sovs og rødkål….
På eftervarmen bagte vi kanelsnegle…
Det blev til en kanelsneglekage 🙂
Dejen blev lavet af:
- 100 g margarine
- 50 g gær
- 3 dl lunken mælk
- 500 g mel
- 1 tsk bagepulver
Margarinen smeltes og blandes med mælken, gæren røres ud heri. Derefter røres mel og bagepulver i og det hæver i ½ times tid på køkkenbordet…
Fyld (Lavet på øjemål):
- ca. 250 g margarine
- ca. 200 g brun farin
- ca. 1 spsk kanel
Det hele piskes sammen…
Dejen rulles ud til en firkant, fyldet smøres på og den rulles til en roulade – den skæres i skiver på ca 5 cm… Put bagepapir i en springform og læg skiverne i..
Bages på eftervarmen, ca 30 min med en sten under så den ikke brænder i bunden. (man kan bruge en pizzasten, en klinke eller vi brugte en isolersten til brændeovnen)