Så blev det fredag og vi hygger med pizza på grillen.
Pizzadejen er en opskrift fra e-bogen “Pizza – The Collection” af Pete Evans og der bliver til 4 stk. Sidst vi lavede pizza, brugte vi de 2 stk. og frøs de 2 sidste ned og dem tog vi så op i dag.
Tomatsaucen lavede jeg også sidste gang og vi kom resten i fryseren.
Min sauce (til 4 pizza’er) består af:
1 stk. skalotteløg
1 fed hvidløg
1 ds. hakkede tomater med oregano
2 spsk. balsamico
1/2 tsk. rørsukker
Olivenolie til stegning
Pil og hak skalotteløg og hvidløg, og steg dem let i olivenolie i en gryde, tilsaet tomat, balsamico og rørsukker og kog ved svag varme i 20 min.
Først kommer vi tomatsauce på..
Så en pose revet ost.. Vi bruger en øko fra det lokale supermarked med 150g i.
Derefter kommes hakket kød på, rå i klatter. Her bruger vi et mix af svine- og oksekød, da det er økopakker med kun 300g i og det passer lige til 2 pizza’er 😉
Vi slutter af med lidt bearnaisesauce og tørret timian.
Pizzaovnen er varm og klar til pizza..
– og så er der serveret 🙂