maj 04

Gang i køkkenet…

Vi startede dagen med friskbagte valnøddeboller…

Vi har en masse blåbær i fryseren fra sidste års blåbærsæson og nogle af dem blev omsat til en lækker kage til aftenkaffen…

Vi havde planlagt hjemmelavet pasta med en rest persillepesto der var i fryseren fra sidste års persillehøst og dertil passer hvidløgsflutes jo perfekt…

Vi kørte pastadejen på vores foodprocessor…

Vi brugte:

  • 3 æg
  • 250g  hvedemel, tipo 00
  • 50g durum

Portionen svarer nok til 4 personer, så næste gang vil vi lave på bare 1 æg…

Jeg har fået et pastavalse-sæt af Mads i fødselsdagsgave og det fik vi indviet. Det gik så nemt at vi glemte helt at tage billeder af processen 😀

Resultatet var der bestemt ikke noget galt med – selvom vi kom til at bytte om på de to meltyper 😛

0
kommentarer

Kommentar