Hamburgerryg med italiensk salat – der er ikke noget der siger hjem som det 😉
Italiensk salat er ikke en ting her I det bayerske, så der er kun en mulighed og det er at lave selv 😉
Min italienske salat:
- 1 spsk Creme fraiche
- 2 spsk. Mayonaise
- 1 dl. ærter
- 2 Gulerødder
- 10 stk. Asparges fra glas
- 1/2 citron (saft)
- Salt og peber
Rør Creme fraiche og mayonaise sammen og smag til med citronsaft, salt og peber.
Skræl gulerødder og skær i små tern, kog til de er møre og køl af – jeg smider dem i microovnen i lidt vand.
Kom ærter, gulerødder og asparges i dressingen og smag til med citron og salt.
Vi har fundet en lækker hamburgerryg på tilbud i vores lokale supermarked i denne uge og den kom i sousvide i 8 timer ved 65 grader.
Perfekt dansk smørrebrød 🙂