Omnia hvidløgsbrød med Gruyére…

Vi tester lidt forskellige opskrifter til når vi er på farten og det er lidt nemmere at teste dem hjemmefra, så man ved hvad man har med at gøre når man er ude…

Vi har købt noget “Knack & back” dej og i dag laver vi hvidløgsbrød i vores Omniaovn.

Dejen kommer i “skiver” og hver skive har vi skåret i fire dele. Dejstykkerne kommes i en skål og vi vender det med smeltet smør med et par presses hvidløgs fed og tern af gruyere. Det hele fordelen i omniaen, låget på og gassen på ca. halv styrke.

Vi gav brødet ca. 40 min. hvor vi hold øje og skruede op/ned for gassen efter behov, så temperaturen var lidt på gefühl.

 

Det er en super nem måde at bage på hvis man lige mangler lidt lækkert brød til grillmenuen, eller bare lidt at snakke i og man kan jo blande lige hvad man har lyst til i dejen.

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *

Test:

Giv mig besked ved andre kommentarer via e-mail. Du kan også abonnere uden at kommentere.