Det er så længe siden vi har lavet moinkballs, så de er på menuen – vi har valgt det gode oksehak fra Lamplhof og vi blev også fristet af deres virkelig lækre bacon 🙂
Vores Moinkballs, ca. 12 stk:
- 500g hakket oksekød
- 1 hakket løg
- 2 fed presset hvidløg
- 2 spsk. BBQsauce
Alle ingredienser blandes til en fars.
Vi kom et stykke bøffelmozzarella i midten af hver…
… og sluttede af med at komme bacon omkring.
Så er de sådan set klar…
Så kan man jo lige nyde et glas koldt vin på altanen inden salaten skal laves 😛
Salaten bestod af salathoved, rød peber, en rest zucchini, små tomater og de sidste bøffelmozzarella’er.
Vores moinkballs fik først 30 min. med indirekte varme på 200 grader. Derefter smurte vi dem med BBQsauce og de fik yderligere 15-20 min.
Uh det er bare så godt og måske vi skal til at have dem noget oftere 😛