Der har været grydestegt kylling på menuen. En ret som vi ikke laver ret tit – faktisk er det første gang den er på menuen her i huset 🙂
Der var lige en lille rest persille ude i altankassen og vi havde en af de gode økologiske kyllinger i fryseren, så det var jo perfekt endelig, at få prøvet at lave en gammeldags kylling med alt hvad der hører til 😉
Agurkesalat:
- 1 agurk, skæres i tynde skiver, enten i hånden, på maskine eller på rivejernet og kommes i et rent glas.
- 2 dl. æbleeddike, 2 dl. vand og 3 spsk. sukker koges op i en lille gryde, tilsæt friskkværnet peber (eller evt. en skefuld peberkorn) og lidt salt til lagen og hæld den over agurkerne.
- Luk glasset og stil på køl, helst til dagen efter.
Jeg salter aldrig mine agurker først, kald det bare dovenskab – men det kan man jo gøre som man lige synes 😛
Grydestegt kylling med kartofler, agurkesalat og brun sauce 🙂