Perfekte fritter…

Vi har lavet noget nær de perfekte pommes frites 😛

Kartofler skæres i stænger til pommes frites…

Skylles under koldt vand indtil vandet er helt klart…

De koges i ca. 15 min. indtil de er nemme at stikke i med en kniv og ikke helt så “bløde” som når man koger kartofler. Derefter køles de helt af…

Første omgang i friture fik de 7-8 min. indtil man kunne se at de begyndte at danne en skal…

De blev kølet helt ned igen og på det her tidspunkt er de klar til fryseren, så de er lige til at tage op når de skal bruges – skal man bruge dem med det samme, kommes de i frituren til de er flot gyldne og det tager ca. 6-7 min. drys med salt og velbekomme 🙂

Det er lidt omstændigt med denne metode, men det er bestemt besværet værd 😛

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *

Test:

Giv mig besked ved andre kommentarer via e-mail. Du kan også abonnere uden at kommentere.