Ugens fisk er rødfisk og vi har valgt at den skal på grillen.
Jeg startede med tilbehøret. En lækker mangosalsa – da vi kun er to halverede vi opskriften og lavede af en halv mango, men sjovt nok forsvandt den anden halvdel af mangoen som dug for solen 😛 Det var den bedste mango vi længe har fået, økologisk og fra den lokal gårdbutik, som udover deres egne produkter også forhandler fra andre producenter i lokalområdet og nogle enkelte importerede råvarer, som stadig er økologiske og bedre kvalitet end dem i supermarkedet.
Små kartofler der bare har fået lidt olie og læsøsalt, får omkring 30-40 minutter i ovnen.
Rødfisk – bestemt en af de flottere fisk vi har haft på menuen. Den skal bare smøres med lidt solsikkeolie og så er den klar til grillen.
Smør lidt olie på grillristen med et stykke køkkenrulle og grill fisken med skindsiden nedad til den slipper risten (3-6 min.). Vend forsigtigt fisken og grill den et par minutter på den anden side.
Så er der serveret og endnu en fisk er føjet til min voksende liste over fisk jeg kan lide 😛
Vinen er en Pinot Gris fra Rolly Gassmann i Rorschwihr i Alsace, som vi har med hjem fra en ferie og Rolle Gassmann er et af vores favorithuse i Alsace.
Opskriften på rødfisk med mangosalsa har vi fundet lige her…