2-3 kugler god vaniljeis kommes i et højt caféglas, de overhældes med lækker øko kakao og toppes med frysetørrede jordbær og revet mørk øko chokolade :-)
Toppingen kan varieres i det uendelige, prøv f.eks:
I dag er der helligdag i Bayern. Maria Himmelfahrt, som er en katolsk festdag, hvor man fejrer Jomfru Maria‘s himmelfart og fordi den er katolsk, er den også en af de helligdage, der kun gælder for nogle dele af Tyskland…
Vi har hygget hele formiddagen, spist en god sandwich til frokost og så kørte vi ellers ud til floden og gik en tur ;-)
Hele 28 grader har denne helligdag budt på og det var der mange der benyttede sig af, så der var solbadere, grillere, vandhunde samt folk i gummibåde, kajaker og baderinge der flød ned ad floden :-)
Derefter, almindelig daglig ansigtspleje og der bruger jeg Ole Henriksens On the Go Cleanser, efterfulgt af Pick Me Up Face Mist, derpå bruger jeg, om dagen en Truth Serum, som glatter de små rynker og gør huden mere jævn, og om aftenen en Enlighten Me serum som hjælper enormt på mine pigmenteringer i ansigtet, de er ikke så tydelige efter jeg er begyndt at bruge den serum. Dag-/Natcreme er næstsidste step i min rutine og så afslutter jeg med en øjencreme..
Jeg har afprøvet en masse forskellige produkter over de sidste mange år, men er nu ved at have fundet frem til de produkter der gør det bedste for mig – det er ikke ensbetydende med at det er de produkter der gør det bedste for dig, for alle er forskellige – det vigtigste er at finde frem til det der gør, at man føler sig veltilpas og finde de produkter der fremhæver det bedste i din hud, dit hår o.s.v.
I dag sluttede jeg af med et fodbad med duft af fresier (badesalt købt på en af vores ture til Frankrig), en gang fodpeeling og til sidst smurte jeg fødderne med en god creme, som jeg prøver for første gang og jeg syntes den er ret god. Fed og nem at smøre ud og alligevel ikke en der fedter det hele til, for den tørrer ret hurtigt ind uden at man får den der tørre hud fornemmelse :-)
Det var lidt om mine rutiner, både de daglige og de ugentlige ;-)
Jeg har i dag fået en lækker gave fra en læser her på bloggen, som også er aftager af det ene af de kameraer vi for nyligt havde til salg.
Henriette bor på den græske ø Lesbos, der bor hun sammen med sin græske mand og deres børn. Henriette og Dimitris er olivenbønder og de laver den lækreste olivenolie. I dag var jeg så heldig at modtage en flaske af deres skønne olivenolie med posten ;-)
Sammen med olien var der også 3 poser med det skønneste oregano. Efter hvad jeg ved om Henriette, er krydderierne garanteret samlet i naturen, for det ved jeg at de går meget op i, at benytte sig af hvad naturen kan byde på og gemme sommerens høst til vinterens gode retter…
Her er hvad de selv skriver om deres olie:
DIMITRIS ekstra jomfru olivenolie fra Lesbos, presses udelukkende af sunde friske oliven. For at opnaa en meget hoej oliekvalitet,presser vi olivenerne samme dag som vi hoester dem. Hele processen – hoest og olivenpresning foregaar indenfor et tidsrum paa hoejst 12 timer. Vi undgaar paa den maade degradering af olivenerne. Olivenolien kaldes ogsaa OLIVENJUICE da den er fremstillet af friske olivenfrugter og ydermere er olivenolien koldpresset og ufiltreret, for at bevare al olivenfrugtens naering og smagsstoffer. Dimitris ekstra jomfru olivenolie har et meget lavt oliesyreindhold,under 0,3 %. Igen et resultat af friske sunde oliven af arten Kolovi.
Jeg kunne slet ikke vente med at smage, selvom jeg var lidt skeptisk for jeg er faktisk ikke så vild med smagen af olivenolie! Efter råd fra Henriette kom jeg lidt af den skønne oregano i olien og dyppede brødet deri og lad os bare sige at der er masser af salat tilbage som vi kan få til aften, for jeg spiste simpelthen for meget brød, så god var den olie :-D
I kan læse mere om Henriette og Dimitris olivenolie på deres hjemmeside, www.lesvosolivenolie.dk….