Vi har aldrig fejret Mortens Aften, så at der stod and på menuen i aften var en ren tilfældighed – og så er det også St. Martin der fejres her i det bayerske og han fejres først i morgen 😛
Nå, men vi startede faktisk med en lækker frokost – eller helt korrekt startede vi med friskbagte valnøddeboller i morges, men vi hopper til frokosten, som var friskbagt grydebrød med virkelig lækker hjemmelavet hønsesalat til 😉
Vi har haft andebryst med hjem fra det nordjyske, fra Rævhede Naturprodukter, som bare leverer de bedste stykker andebryst…
Vacumpakket med olie og salt hyggede det sig 2 timer i sous vide ved 58 grader…
Bayerske ris, som er en kornblanding af emmer, spelt og einkorn købt hos yndlingsmøllen til salaten…
Vores andebryst kom en hurtig tur på panden efter sous vide…
Lækker økologisk vin fra en af vores italien ture 🙂
Andebryst og rødkålssalat – slet ikke så dårligt 😉