Vi har haft besøg af en af vores kammerater i dag og vi skulle lave mad i sous vide og på grillen…
Vi skulle selvfølgelig også have en dessert, så jeg startede dagen med at lave en Brownie
Mads og Stuart var nede ved Lamplhof igår, for at købe kød og de kom hjem med en ordentlig porterhouse der skulle i sous vide i 4 timer inden den skulle på grillen.
Da den var sat igang startede jeg ismaskinen og kørte en god vaniljeis til vores brownie…
En hjemmelavet bearnaise skulle der også til – for ingen god steak uden en god sauce
Der var nogen der mente at en 1,3 kg porterhouse ikke var nok til 3 personer, så for en sikkerheds skyld kom der også en rib eye på grillen, efter den havde været en tur i sous vide en times tid.
Tjek lige størrelsen på den steak…
Kartoffelbåde på weberen…
Lad mig bare sige det sådan – der var kød nok
Desserten – brownie med vaniljeis og espressoskum lavet i min nye sifon
Hold op, hvor ser det altså lækkert ud det hele … og så den dér bearnaise … den må jeg altså snart prøve at lave!
Det var en rigtig herremiddag og man kunne godt se at det var drengene der havde handlet kød og bestemt menuen

Det er simpelthen så nemt at lave bearnaise med stavblender, så slut med købe-bearnaise her