Fredagsjunk på grillen…
Hjemmebagte boller, af en brødblanding vi havde på lager…
250 g bøffer 😛
Bedste burger ever! 😀
God mad siden 2010…
Fredagsjunk på grillen…
Hjemmebagte boller, af en brødblanding vi havde på lager…
250 g bøffer 😛
Bedste burger ever! 😀
Vi startede dagen med friskbagte valnøddeboller…
Vi har en masse blåbær i fryseren fra sidste års blåbærsæson og nogle af dem blev omsat til en lækker kage til aftenkaffen…
Vi havde planlagt hjemmelavet pasta med en rest persillepesto der var i fryseren fra sidste års persillehøst og dertil passer hvidløgsflutes jo perfekt…
Vi kørte pastadejen på vores foodprocessor…
Vi brugte:
Portionen svarer nok til 4 personer, så næste gang vil vi lave på bare 1 æg…
Jeg har fået et pastavalse-sæt af Mads i fødselsdagsgave og det fik vi indviet. Det gik så nemt at vi glemte helt at tage billeder af processen 😀
Resultatet var der bestemt ikke noget galt med – selvom vi kom til at bytte om på de to meltyper 😛
Vi har lavet endnu en islagkage – denne gang med browniebund 😉
Isen er noget så lækker og vi har lavet den mange gange før:
1. Pisk æggeblommerne sammen med sukker og vanilje til det er lyst og luftigt.
2. Bland fløde, mælk og Baileys. Rør blandingen i æggemassen lidt ad gangen.
3. Frys massen på ismaskinen eller i fryseren, hvor der så skal røres i den undervejs.
Vi brugte denne opskrift til browniebunden – men man kan vel bare bruge sin yndlingsopskrift 🙂
De æggehvider vi fik tilovers blev brugt til marengs med mandler, som sagtens kan holde sig i en lufttæt bøtte længe og så har man jo til en lille lagkage når lækkersulten melder sig 😛
Forleden fandt vi 3 pakker tørgær i bunden af en kasse i vores spisekammer – det udløb godt nok i 2017, men i disse tider hvor gær er en by i rusland gælder alle tricks 😀
Det gik helt fint og lige bortset fra at min form var for stor, hævede det fint og smagte som det skulle 😉
En god steak på grillen er aldrig en dårlig ide 😉
Efter et par timer i sous vide røg den på grillen…
2 min. på hver side, et par klatter hjemmelavet persillesmør fra fryseren og den er klar 🙂
I aften er der pizza på menuen…
Jeg fandt lige en agurk i grøntskuffen og kunne se, at vi ikke kunne nå at få den spist, så den blev hurtigt omdannet til lidt agurkesalat 😉
Pizzasauce – super nemt og hurtigt at lave selv 😉
Pizzadejen har hævet over natten og det meste af dagen i køleskabet…
Første pizza er med tomatsauce, revet ost, oksekød og løg.
Den anden er med tomatsauce, revet ost, bøftomat, mozzarella og pesto.
Grillen er på 300 grader….
7-8 min. og den er sprød og lækker.
Tjek lige den bund 😛
Der har været travlt i det lille køkken i dag…
Der er bagt grove sandwichbrød til vores frokost…
Der er lavet pizzadej til i morgen…
Der er bagt banankager…
Der var tarteletter fra fryseren til aften…
Chokoladekager af nogle bløde bananer – en med chokolade og en med chokolade og valnødder…