I dag er vi kørt op for at grille med Helmut.
Vi grillede kyllingevinger og fik en nem pastasalat til på p-pladsen 😛
Bagefter kunne vi nyde en kop kaffe og citronmåne i fugletårnet 😉
God mad siden 2010…
I dag er vi kørt op for at grille med Helmut.
Vi grillede kyllingevinger og fik en nem pastasalat til på p-pladsen 😛
Bagefter kunne vi nyde en kop kaffe og citronmåne i fugletårnet 😉
Vi har rester fra igår, så i dag griller vi et stykke and fra fryseren til de sidste kartofler, salat og sovs 😉
Dejligt nemt når det hele nærmest er lavet i forvejen 🙂
I år har vi valgt at få kalkun juleaften, for der er en masse kalkun i fryseren og så er der jo ikke nogen grund til at gå ud og købe noget.
Waldorfsalat, hvilket vi ikke får så tit.
– og selvfølgelig ingen jul uden franske kartofler til sovsen 😛
I år får vi ikke risalamande, men har valgt en Buche de Nöel fra vores yndlings patisserie i Freising 🙂
Vi har lavet pulled pork i airfryeren.
Pulled pork og coleslaw går så godt sammen, så det blev der lavet i dag dertil.
Vi smurte en nakkesteg fra gårdbutikken med bbq-sauce og gav den omkring 3,5 time i airfryeren ved 120 grader – jeg skriver ca. for vi fik uventede gæster og havde derfor ikke helt styr på tiden 😛
Det blev til en burger, for det var nemt 😉
Peanutskager – de hører julen til her. I flere år har jeg bagt dem med hasselnød og mørk chokolade, men denne gang er jeg gået tilbage til originalen med salte peanuts.
I dag bages der pebernødder – det er efterhånden et par år siden jeg har bagt pebernødder sidst.
Mmmm hjemmebagte pebernødder er bare bedst 🙂
Vi har købt et låg til vores lille Skotti grill og det bliver indviet i dag.
En hurtig grønkålssalat…
Spare ribs med bbq-sauce. Vi har bare smurt dem med sauce og smidt dem direkte på grillen – ikke kogt dem først eller noget, for vi ville teste hvordan de blev uden kogning, for det er bare nemmere hvis man er på tur.
De fik ca 1 time på grillen og de var super.
Nemt mad og nu ved vi at det er en mulighed når vi er ude på tur med Skotti-grillen.