Spinatvafler og hellefisk…

Vi får udryddet lidt rester i dag.

En skønt stykke helefisk fra fryseren.

Det får en tur i sousviden.

Vi havde en rest spinat tilbage fra vores indbagte laks, som stadig var frisk og den blev suppleret op med lidt nyt spinat og kørt til vaffeldej 😉

Spinatvafler smurt med en lækker ramsløgsfriskost, en rest spidskål, en avocado der har ligget i grøntskuffen længe og hellefisk på toppen.

Der skal pizza på grillen…

Der er blevet lunt i vejret, så vi tænder op i grillen.

Den første pizza smører vi med rosmarinolie kommer kartofler på og lidt af den gode gedeost, som vi også brugte til vores suppe igår.

Jeg fik skåret kartoflerne lige tykke nok, de blev møre, men det var lige før bunden blev sort, så næste gang tager jeg den lige et hak ned på mandolinen.

Pizza nr. 2 var med Bolognese, en rest vi havde i fryseren 🙂

Jeg elsker pizza på grillen og med en koldhævet dej bliver bunden sprød og lækker.

Græskarsuppe med gedeost…

Vi har bestilt noget lækkert gedeost med purløg sidst vi bestilte ost og vi havde noget muscatgræskar i tern i fryseren fra sidste gang vi fik suppe, så det blev til græskarsuppe med gedeost på toppen 🙂

Brødet var en lille overskudspakke vi fik med sidst vi bestilte pizza, der var en pakke med brød med, som vi kom i fryseren, da det ikke lige gik til pizza og det blev varmet op i dag og kunne nydes til vores suppe 🙂

Madplan uge 07/08 2021…

Vinteren er vist ovre, i hvert fald i den kommende uge, så der skal gang i grillerne.

Den nye plan:

  • Fredag – Græskarsuppe.
  • Lørdag – Pizza på grillen.
  • Søndag – Kylling på rotisserie med kålsalat.
  • Mandag – Cæsarburger (af kyllingeresterne).
  • Tirsdag – Spinatvafler med hellefisk.
  • Onsdag – Oksemørbrad med sprøde kartofler og rødvinssauce (Bryllupsdag).
  • Torsdag – Rester.

Indbagt laks…

Der er fisk på menuen. Indbagt laks med spinat og vi har forsøgt os med Philadelphia Intense med hvidløg og urter.

Jeg var bange for at butterdejen ikke kunne nå omkring, så næste gang kan der godt komme mere spinat i 🙂

Simpelt men virkelig lækkert 🙂