Kylling med kartoffelrest og salat…

Et par kyllingelår uden ben ryger på grillen.

Mums!

Vi havde nogle kogte kartofler i køleskabet og dem knuste vi let og smed dem i airfryeren til de blev sprøde.

Kylling, kartoffelrester og en grøn salat 😉

Jeg havde bagt en kage i eftermiddags, fordi jeg havde nogle blommer, som vi ikke kunne nå at spise, så den fik vi til dessert med en klat vaniljeis.

Opskriften på kagen henviser jeg til i indlægget her

Wraps med kyllingerest…

For det meste er der kylling i overskud når vi griller en hel kylling og vi har derfor næsten altid lidt kyllingekød i fryseren.

Når vi er i Danmark og der er marked i Blokhus køber vi en krydderiblanding fra “Onkel Moustache”. Den er så god og kan bruges til mange ting.

Vi kommer et par skefulde på panden sammen med lidt vand når vi steger det kolde kylling og det er perfekt i wraps, hvis det skal være lidt nemt 😉

Lidt grønt og revet ost og så er der aftensmad…

Lokalt øko-lam med hasselback kartofler…

Vi har stadig et par stykker lam i fryseren og i dag ryger et af de store stykker i miniovnen med lidt hvidløg og rosmarin fra altanen. Det fik omkring 45-60 min..

Lammet er herfra vores lille landsby – det er økologisk og meget lækkert.

Vi har lavet hasselback kartofler i airfryeren og de blev virkelig gode og så var det nemt og hurtigt. Vi dryppede lidt olie over kartoflerne og dryssede med Læsøsalt og de fik omkring 40 min. ved 180 grader.

En hjemmelavet tzatziki og græsk salat – det går man aldrig galt i byen med 😉

Crispy chicken burger…

Fredagsburger – i dag med sprød kylling.

Pankorasp, paprika, salt, peber og parmasan er blandet sammen og kyllinger er først dyppet i æg, så i pankoblandingen og den fik lige lidt ekstra parmesan over inden den røg i airfryeren i ca. 25 min. ved 195 grader.

Salat, tomat, kylling, bacon og lidt caesar-dressing 😉

Kalkunspyd med kritharakisalat…

Vi snupper lige lidt mere kalkun 😛

En ny salat skal prøves – Kritharakisalat (opskriften på salaten har jeg fundet på Instagram…)

Kalkunstykker kommes på spyd og smøres med BBQ-sauce – vi har brugt Heinz i dag.

En hurtig løsning til et brød. Søndagsbrød fra “Knack & Back” skåret i små stykker, vendt med smeltet smør rørt med presset hvidløg (hvor meget er smag og behag) og så i airfryeren (ca. 15 min ved 160 grader), ovnen (ca. 15-20 min. ved 180 grader), grillen eller hvor man nu fortrækker og bage sit brød 😉

Slet ikke så dårligt 😉

Bratwurst med kartoffelsalat…

Vi var på gårdbutikrunde i lørdags og vi fandt nogle Ungarske bratwurst som så virkelig lækre ud og ved en stor gårdbutik vi kom forbi på vejen havde de nye kartofler, så vi fik ustyrlig lyst til pølser og kartoffelsalat 😀

Det var akkurat lige så godt som vi havde forstillet os 😛

En hurtig søgning her på bloggen kan give opskrift på vores kartoffelsalat 😉