Lammeburger…

Vi fyrede op i grillen, men der var så koldt at gasbrændere næsten ikke kunne følge med til at tænde op 😀

Et par lammebøffer over flammerne…

Burger med lammebøf, salat, tomat, rødløg og tzatziki 😉

Vores Grønne Æg gik jo til nytårsaften, fordi den var frosset fast og vi varmede den op indefra, men var lige hurtige nok til at hive låget op, så pakningen gik og grillen har stået stille siden. Nu har vi haft den til at stå i stuen i en uges tid og der er kommet en ny pakning, som vi kan få sat på en af de nærmeste dage og den er klar igen 😛

Madplan uge 05/06 2021…

Vi er tilbage på sporet og nu er der lavet en ny madplan  😉

Den nye plan:

  • Fredag – Pizza fra det lokale pizzaria.
  • Lørdag – Skrei med citronrisotto.
  • Søndag – Hotdogs.
  • Mandag – Wraps med falafler og kål.
  • Tirsdag – Kotelet med risblanding (fra frost).
  • Onsdag – Wraps med plantedeller og kål.
  • Torsdag – Mørbradgryde (fryserrest).

Madplan uge 03/04 2021…

Sidste uges plan gik op i fryserrester og en enkelt tur på Burger King, så der er gengangere på i denne uge, for der er handlet ind til dem fra sidste uge.

Derudover står den igen på fryserrester, da vi har så meget i fryseren der trænger til at blive brugt og denne uge er planen 100% fra fryser og rester i grøntskuffen, så der skal ikke handles noget ind 😉

Den nye plan:

  • Fredag – Burger.
  • Lørdag – Klassisk Lasagne – bar’ uden kød (fra bogen “Flere Kødfrie Dage”).
  • Søndag – Klassisk Lasagne – bar’ uden kød (fra bogen “Flere Kødfrie Dage”).
  • Mandag – Wraps med grønne deller og spidskål (fra bogen “Flere Kødfrie dage).
  • Tirsdag – Wraps med grønne deller og spidskål (fra bogen “Flere Kødfrie dage).
  • Onsdag – Kyllingebryst (fra fryseren) med rødkålssalat.
  • Torsdag – Grønkålspandekager med fyld (fra fryseren).

Madplan uge 02/03 2021…

Vi skal virkelig have brugt noget af alt det vi har i fryseren, så denne madplan er en blanding af fryserester og grønne retter, for der skal jo også prøves noget nyt 😛

Den nye plan:

  • Fredag – Brisketburger (Fryserrest).
  • Lørdag – And med rødkålssalat (rester fra jul).
  • Søndag – Kulmule med rødkålssalat.
  • Mandag – Wraps med grønne deller og spidskål (fra bogen “Flere Kødfrie dage).
  • Tirsdag – Rester fra mandag.
  • Onsdag – Klassisk Lasagne – bar’ uden kød (fra bogen “Flere Kødfrie dage“).
  • Torsdag – Rester fra onsdag.